MACCA.ROCKS
19. maart 2021
Sinds kort is er a new "M" in town. MACCA werd vorig jaar geboren en is een nieuw concept dat muziek, reizen, kunst en vintage samen brengt. Vecchio zal hierin als curator het vintage aspect onder haar hoede nemen. Het spekken van een shop maar ook de inrichting van een venue waar je het merendeel van de meubels en/of objecten kan kopen. It's what we love to do. www.macca.rocks.
30. december 2019
Thanks to a childhood friend and his lovely wife we are connected to our friends up in Moskou for unique coldwar, industrial and typical soviet items .

09. oktober 2019
In samenwerking met THE ROXY THEATRE te Koersel verkopen we een deel van de filmaffiche kollektie. Check regelmatig onze website aangezien we regelmatig aanpassen en bijvoegen. Kijk onder de rubriek filmposters in de shop.
02. juli 2019
Onze uitvalsbasis in Italië. Het mooie dorpje Vieste , aan de kust. Gelegen aan het uiterste puntje van het schiereiland Gargano gelegen in het zuiden van Italië in de regio Puglia . Rond Vieste liggen de olijfgaarden voor onze biologische olie.

28. juni 2019
Zeldzame Liege weegschaal. Luikse makelij Putzeys & Melot Mooi decoratief item in werkende staat.
01. april 2019
Alle onze "Berkel" weegschalen worden compleet nagekeken en volledig in orde gemaakt. Waar nodig worden onderdelen vervangen en zo zijn ze weer dagelijks inzetbaar in de hobby keuken.

04. maart 2019
Buiten onze industrial antiques zijn we ook een creatief bureau. Voor een nieuwe look&feel van je onderneming, een nieuwe naam, aankleden van je interieur, alle drukwerken, fotografie, verpakking, enz kan je ook bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden je zal versteld staan wat allemaal mogelijk is. Met ons one-stop shop concept kunnen we je begeleiden van begin tot eind..
04. maart 2019
Bent U op zoek naar een welbepaald object ? Spreek ons hierover aan ...wij kunnen U misschien verder helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring en connecties kunnen we U ongetwijfeld hierin bijstaan.

04. februari 2019
Ondertussen vorderen de werken in onze winkel te Leopoldsburg.
04. februari 2019
Nieuwe verpakking voor de bio olijfolie van terre di Merino. Verpakkingen van 250 ml , 500 ml en 5 L nu ook bij ons te koop . vecchio -food

Meer weergeven